Total Therapy Reconnect

Therapie volgens Traditionele Chinese Geneeskunde

tarieven en contact

Betaling en vergoeding

1e Consult € 70,-

Vervolgconsult € 55,-

Vervolgconsult 1,5 behandeling € 80,-

1e Kort consult (ouderen, ernstig zieke en kinderen) € 50,-

Kort vervolgconsult (ouderen, ernstig zieke en kinderen) € 40,-

De factuur ontvangt u na de behandeling via de mail. Betaling kan contant of via de bank worden voldaan binnen 7 dagen na ontvangst van de factuur. Indien u verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen kun u de factuur indienen bij je zorgverzekeraar. Doordat ik aangesloten ben bij de Zhong en de KAB, vergoeden de meeste verzekeraars een deel van de behandeling. Hiervoor moet u wel aanvullend verzekerd zijn voor alternatieve geneeswijzen. We raden u altijd aan om het na te kijken in de polisvoorwaarden van je verzekering.

De behandelingen die door de stagiaire uitgevoerd worden, vallen ook onder de vergoeding van alternatieve geneeswijze. Dit omdat ze worden uitgevoerd onder supervisie van een erkend Tuina therapeut. U krijgt bij deze behandeling een korting van 35% op bovenstaande prijzen zolang hij nog in opleiding is.

meer informatie of het maken van een afspraak

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Tel: 06-10022272 (Wendy) of 06-13240218 (Henny) (ook mogelijk via Whatsapp) – indien u geen gehoor krijgt kunt u gebruik maken van de voicemail. We zullen dan, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u opnemen. Gebeurt dit niet stuur dan een Whatsapp of e-mail om misverstanden te voorkomen. E-mail: info@totaltherapyreconnect.nl

Indien u direct een afspraak wilt maken is dit ook mogelijk via onderstaande link.

Verhinderd voor een afspraak?

Bij verhindering van de afspraak kunt u tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Daarna zal de behandeling in rekening worden gebracht.

© 2020 Total Therapy Reconnect

Thema door Anders Norén